Uitleg door kaartensterren.nl

VERRASSING - ONVERWACHT - NIEUWE PRIKKELENDE IMPULSEN - GOEDE BERICHTEN - BEWEGING

Verrassing is dat wat je graag wilt, niet op durft te hopen maar toch komt. Toch zal het komen, eerder dan dat je dacht. Er hangt iets in de lucht dat zich spoedig kenbaar zal maken. De ontwikkeling is al in gang gezet maar jij hebt hier nog geen weet van.

Staven Acht is de enige van de 78 tarotkaarten die een duidelijke aanwijzing geeft dat er een gebeurtenis voor de deur staat. Ze wijst erop dat er iets aan de gang is, dat er iets in de lucht hangt, en dat het sneller dan misschien verwacht al gaat gebeuren. Meestal brengt deze kaart blijde gebeurtenissen.


ALGEMEEN

Staven Acht is de onverwachte impuls die je krijgt en zet dingen in beweging. De kaart staat voor een verrassing. In de meeste gevallen brengt deze kaart goede berichten en gebeurtenissen. De kaart geeft aan dat je iets staat te wachten dat vanzelf op je afkomt. Je hoeft hier niets voor te doen. Er hangt iets in de lucht. De kaart laat weten dat er iets is, wat al in werking is gezet, waar je zelf nog geen idee van hebt. Ook geeft Staven Acht aan dat het sneller gaat gebeuren dan dat je misschien verwacht had. In enkele gevallen kan de kaart ook aangeven dat in een bepaalde situatie alles nog helemaal openstaat en er meerdere mogelijkheden van toepassing zijn. Het is dan aan jezelf om met deze mogelijkheden aan de slag te gaan.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Staven Acht voor een opleving en nieuwe impulsen die op je af komen. De kaart kan betekenen dat er een nieuwe relatie in aantocht is of het kan een voorbode zijn van plezierige ontwikkelingen binnen een reeds bestaande relatie. Beiden komen sneller op je af dan dat je verwacht had.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk staat Staven Acht voor het sneller uitkomen van je plannen of verwachtingen die je hebt. De kaart kan daarnaast ook aangeven dat een ontwikkeling van een situatie inmiddels al lang begonnen is zonder dat je het zelf in de gaten hebt. De kaart staat voor een verrassing en goede berichten zullen je dan ook bereiken. Staven Acht geeft aan dat deze ontwikkeling sneller zal verlopen dan waar je van uit ging.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

de tijdsfactor zoals bij transits, progressies etc

Horoscopen

ELEMENT:

Vuur

Aardemagie orakel

HEEFT STAVEN VIII JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !