Uitleg door kaartensterren.nl

OVERWINNING - SUCCES - ERKENNING - VREUGDE - BELONING

Beloning krijg je als je datgene gehaald hebt waar je je best voor hebt gedaan. Deze beloning geeft je het succes dat je verdient.

Staven Zes is de kaart van het succes, de roem en de erkenning en in samenhang daarmee ook een representatie van vreugde, tevredenheid en in veel gevallen ook genoegdoening. Ze verkondigt onze zege, een goede tijding. Soms ook een verrassend succes.


ALGEMEEN

Staven Zes geeft succes aan. De kaart staat voor overwinning, erkenning, succes en de vreugde die daarbij hoort. Vaak geeft Staven Zes aan dat er een probleem is geweest en dat er nu een positieve wending komt die je een goed gevoel geeft voor de moeite die je gedaan hebt. Soms geeft Staven Zes een gevoel van genoegdoening aan.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties geeft Staven Zes aan dat je kunt rekenen op een gelukkige en verheugende ervaring. De kaart kan staan voor een begin van een mooie relatie of een gelukkige tijd in een bestaande relatie. Staven Zes geeft ook aan dat je een probleem, dat je hebt met iemand anders, nu op kunt lossen. De kaart kan ook voor goede en verblijdende berichten staan.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Staven Zes aan dat je succes en erkenning zult krijgen. De moeite die je gedaan hebt zal beloond worden. Dit kan betekenen dat je slaagt voor een examen, positieve recensies krijgt of er wordt je een aanbieding gedaan van een goede positie of voor promotie.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Jupiter in het 10e huis

Horoscopen

ELEMENT:

Vuur

Aardemagie orakel

HEEFT STAVEN VI JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !