Uitleg door kaartensterren.nl

BLIJHEID - VREUGDE - OPENHEID - WELKOM HETEN EN GEHETEN WORDEN - FEEST - GENIETEN

Openheid is het bereid zijn te delen met anderen. Waar je ook komt, hier voel je jezelf welkom en zeker. Anderen zullen je blij en open tegemoet treden om een fijne tijd met je te delen.

Staven Vier verbeeldt een fase van vrede waarin we ons open opstellen en van het leven kunnen genieten. Gezelligheid, ontspanning en plezier, en in onze contacten beleven we verbondenheid.


ALGEMEEN

Staven Vier geeft een vredige sfeer aan waarin je jezelf goed en zeker voelt. Remmingen verdwijnen, je stelt jezelf open voor anderen en geniet van het leven. De kaart laat zien dat je anderen welkom heet en dat je zelf welkom geheten wordt. Staven Vier staat voor gezelligheid, een ontspannen sfeer en plezier met bestaande contacten of nieuwe contacten die je maakt.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Staven Vier voor plezier en zonnige tijden. De kaart geeft aan dat je jezelf zeker en geborgen voelt. Staven Vier is het open, vriendelijk en liefdevol omgaan met elkaar. Het gaat hierbij vooral om zorgeloos genieten en gezelligheid met degenen waar je jezelf prettig bij voelt of soms nieuwe contacten en samen dingen doen.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Staven Vier aan dat je een duurzame en veelbelovende baan hebt waar je jezelf goed in voelt. De kaart staat voor een grote motivatie waarmee je met veel plezier en genoegens je werk uit voert. De omgang met collega’s of meerderen is positief en beide stellen zich open en komen elkaar tegemoet om een zo goed mogelijke samenwerking te creëren. Ook kan Staven Vier staan voor het opzeggen van een baan waarin je zekerheid had en dat je jezelf nu vol vertrouwen openstelt voor iets nieuws.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Venus in het 5e huis

Horoscopen

ELEMENT:

Vuur

Aardemagie orakel

HEEFT STAVEN IV JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !