Uitleg door kaartensterren.nl

NEUTRALITEIT - BESLUITELOOSHEID - AFSCHERMEN - PASSIVITEIT - DESINTERESSE

Besluiteloosheid is het niet kunnen kiezen uit de opties die je hebt. Je weet nu niet zo goed hoe je moet handelen. Je wordt aangetrokken tot het nieuwe maar je wilt het oude eigenlijk nog niet opgeven. Het resultaat hiervan is dat je uiteindelijk helemaal niets doet.

Staven Twee geeft aan dat we een neutrale en onverschillige positie innemen, en dat we in plaats daarvan duidelijk en ondubbelzinnig kleur moeten bekennen. Situaties die door deze kaart worden gekenmerkt hebben vaak iets verlammends, we kunnen het niet benoemen maar het gevoel dat er iets niet klopt is wel aanwezig. In feite hebben we ons zo afgeschermd dat niets ons meer wezenlijk kan raken.


ALGEMEEN

Staven Twee geeft je een neutrale en soms wat onverschillige houding. Aan de ene kant wil je actie ondernemen, aan de andere kant toch ook weer niet. De kaart staat dan ook voor een soort van verlammende werking. Je hebt het gevoel dat er iets niet klopt maar kunt je vinger er niet opleggen. Staven Twee zorgt ervoor dat je jezelf afschermt en dat niets je kan raken. Bij deze kaart is de energie naar binnen gericht. Je kunt alleen de passiviteit doorbreken als je actief wordt en jezelf weer gaat interesseren voor dingen.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties betekent Staven Twee dat je een halfslachtige houding en slappe gevoelens hebt. Naar buiten toe is het misschien niet zichtbaar maar van binnen ben je niet echt betrokken. Het kan zijn dat de relatie langzaam leegloopt. De kaart geeft hier dan ook duidelijk aan dat je jezelf moet motiveren om een keuze te maken: of je maakt jezelf los uit de relatie of blijft volledig trouw aan je partner. Als je alleen bent heb je niet echt de motivatie om jezelf voor een relatie in te zetten ondanks dat je dat misschien toch echt wilt.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Staven Twee aan dat je jezelf innerlijk niet betrokken voelt bij je werk. Je voert zonder interesse je taken uit. De kaart kan ook aangeven dat je in belangrijke confrontaties en beslissingen een houding van neutraliteit of wat ongeïnteresseerdheid aanneemt. Je weet niet zo goed wat je met de situatie aan moet. Er is twijfel om wel of geen actie te ondernemen. Staven Twee kan er daardoor voor zorgen dat je jezelf uit ongeïnteresseerdheid bij de mening van anderen aansluit.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Mars in Weegschaal

Horoscopen

ELEMENT:

Vuur

Aardemagie orakel

HEEFT STAVEN II JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !