Uitleg door kaartensterren.nl

LANGZAME GESTAGE GROEI - GEDULD - KIEMEN - GOED RESULTAAT - TIJD - ONTWIKKELING

Langzame groei is een ontwikkeling die veel tijd nodig heeft om tot bloei te komen. Het resultaat dat je kunt verwachten zal goed en betrouwbaar zijn, als je het geduld op kunt brengen.

Pentagrammen Zeven staat voor geduld en langzame maar gestage groei. We moeten er de tijd aan geven. Als we niet te gehaast zijn ligt een positief resultaat in het verschiet.


ALGEMEEN

Pentakels Zeven staat voor langzame groei en geeft aan dat je geduld moet hebben. Je hebt ergens in geïnvesteerd en moet nu wachten. De kaart vraagt je om tijd, die nodig is, te geven aan de situatie zodat deze zich kan ontwikkelen en ontvouwen. Het is bij een periode van groei belangrijk dat je de kracht hebt om te kunnen wachten. Pentakels Zeven belooft je een positief resultaat als je dit geduld op kunt brengen en de ontwikkeling niet door haast of een te temperamentvol handelen kapot maakt.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Pentakels Zeven voor een langzame maar voortdurende groei waarbij je op een positief resultaat kunt rekenen. De kaart kan eventueel voor een zwangerschap staan. Het is voor Pentakels Zeven belangrijk juist in een nieuwe relatie geduld op te brengen en niets te overhaasten of forceren. Je moet “doen door juist niets te doen”. Op deze manier krijgt de natuurlijk groei een kans zich te ontwikkelen. In een bestaande relatie kan de kaart een ontwikkeling aangeven die belangrijk is voor de relatie maar waar enige tijd en geduld voor nodig zijn. Als je dit kunt opbrengen zal het een positief resultaat geven. Ben je de boel aan het forceren om te versnellen, dan kun je rekenen op mislukking.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Pentakels Zeven aan dat je jezelf geduldig in moet stellen op een langzame, voortdurende groei in een bepaalde ontwikkeling. Dit kan de groei in je loopbaan zijn, een uitzicht op een promotie of andere zaken en onderhandelingen. Als je hoopt op snelle resultaten of deze verwacht, zul je zeker teleurgesteld worden. De kaart geeft ook aan dat je kunt rekenen op een mislukking als je ongeduldig bent of te daadkrachtig handelt en hiermee de groei wilt versnellen. Pentakels Zeven biedt goede en duurzame vooruitzichten als je geduld op kunt brengen.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Jupiter in harmonieuze verbinding met Saturnus

Horoscopen

ELEMENT:

Aarde

Aardemagie orakel

HEEFT PENTAKELS VII JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !