Uitleg door kaartensterren.nl

HOGER NIVEAU - GROEI - EXAMEN - KWALIFICATIE - BEKWAAMHEID - PROEF - OVERWINNEN

Kwalificatie is voldoen aan de eisen die aan je gesteld worden en laten zien dat je de kennis en vaardigheden bezit. Je wijsheid, inzicht en kennis zijn nu genoeg ontwikkeld om door te groeien naar een volgende fase in je leven.

Pentagrammen Drie wordt op grond van de donkere tinten vaak verkeerd begrepen als een kaart van terneergeslagenheid, maar in feite symboliseert zij dat we een beproeving met succes hebben doorstaan.


ALGEMEEN

Pentakels Drie geeft aan dat je een examen, een proeve van bekwaamheid moet doen of dat je een beproeving met succes behaald hebt. De kaart is, ondanks de donkere kleuren, een positieve kaart. Pentakels Drie is een kaart van groei, je betreed nieuwe gebieden waarvoor je nu ook de kwalificaties hebt. Je bent geslaagd voor een bepaalde periode van je ontwikkeling en kunt deze nu afsluiten. Dit houdt tegelijkertijd in dat je voor een nieuw begin staat op hoger niveau.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties geeft Pentakels Drie aan dat je gegroeid bent en op een niveau bent aangekomen waarop je meer volwassen met de ander omgaat. Dit kan inhouden dat je besluit om niet meer te zoeken en dat je bereid bent jezelf open te stellen voor een intieme en duurzame relatie. De kaart kan in een bestaande relatie aangeven dat problemen overwonnen zijn, dat je hierdoor gegroeid bent en nu samen verder gaat op een hoger (wijzer) niveau.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk staat Pentakels Drie heel duidelijk voor een promotie. De kaart houdt in dat je een periode hebt doorgemaakt met een bepaalde ontwikkeling en nu aan het eind bent gekomen hiervan. Je bent gegroeid en hebt jouw kwaliteiten bewezen. Pentakels Drie geeft aan dat je nu nieuwe taken en meer verantwoordelijkheid op je kunt nemen. Verder staat de kaart ook voor het slagen van een examen en de daarbij behorende erkenning en verbetering van je positie.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Jupiter in harmonieuze verbinding met Mars

Horoscopen

ELEMENT:

Aarde

Aardemagie orakel

HEEFT PENTAKELS III JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !