Uitleg door kaartensterren.nl

AANPASSEN - SPELEN - FLEXIBILITEIT - HANDIG - MEERDERE MOGELIJKHEDEN - LEVENSSTROOM

Aanpassen is omgaan met het leven zoals het komt en meedeinen met de beweging die het maakt. Je staat ontspannnen in het leven en geniet van meerdere dingen tegelijk. Je kunt makkelijk omgaan met de veranderingenin het leven die komen. Keuzes maken is op dit moment nog niet aan de orde. Je wilt je niet binden, liever kijk je wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Pentagrammen Twee is enerzijds de kaart van de spelenderwijs genomen beslissing, anderzijds die van een onbekommerd weifelen. Ze geeft aan dat we ons op de stroom van het leven laten drijven.


ALGEMEEN

Pentakels twee staat voor het zorgeloos twijfelen, spelen met mogelijkheden en de keuzes die je hierbij maakt of juist niet. De kaart laat zien dat je jezelf mee laten drijven op de stroming van het leven en daardoor pieken en dalen zonder veel weerstand doormaakt. De speelsheid van Pentakels Twee kan tot uiting komen in spontaniteit, frisheid, handigheid en souplesse. De twijfelende kant van de kaart laat zichzelf zien in besluiteloosheid, inschikken in, aarzelen en meegaandheid. Pentakels Twee geeft bijna altijd aan dat je speelt met meerdere mogelijkheden en eerst kijkt wat ze je kunnen brengen.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties heeft Pentakels Twee een dubbele uitwerking. De kaart kan aan de ene kant staan voor een blije, zorgeloze tijd van spelen met de ander. Aan de andere kant kan de kaart aangeven dat je lichtzinnig omgaat met de relatie of dat je aarzelt om een keuze te maken. Welke van de twee kanten het sterkst uitwerkt hangt af van je verwachtingen en persoonlijke instelling. Sommigen vinden het aarzelen en de besluiteloosheid van de ander een aantrekkelijke eigenschap die op hen een fascinerende uitwerking heeft.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft pentakels Twee aan dat je flexibel bent en jezelf gemakkelijk aanpast aan je werk en de werksfeer. De kaart kan ook laten zien dat je het werk niet serieus genoeg neemt en alles veel te gemakkelijk aanpakt. Dit kan tot uiting komen in een gebrek aan gevoel voor verantwoordelijkheid of een speelse zorgeloosheid.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

De Maan in het 1e huis

Horoscopen

ELEMENT:

Aarde

Aardemagie orakel

HEEFT PENTAKELS II JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !