Uitleg door kaartensterren.nl

RIJKDOM - ZORGENLOOS - ZEKERHEID - TEVREDENHEID - STABILITEIT - OVERVLOED

Rijkdom heeft voor iedereen een andere betekenis en is op meerdere menieren uit te drukken. De waarde die jij aan rijkdom geeft heeft te maken met dat wat voor jou heel belangrijk is. Je bent aangekomen op een punt waarin je een overvloed van alles hebt bereikt. Misschien ben je zo verzadigd met van alles en nog wat dat je geen oog meer hebt voor jouw eigen rijkdom.

Pentagrammen Tien staat voor een periode van zekerheid, stabiliteit en onbezorgdheid in het dagelijkse leven.


ALGEMEEN

Pentakels Tien staat voor een periode van volheid en zekerheid. De kaart laat zien dat je stabiliteit en onbezorgdheid hebt bereikt in het alledaagse leven. Pentakels Tien geeft aan dat je in een periode zit waarin je tevreden bent en alles wat je bereikt hebt als rijkdom ervaart. Dit kan gaan over uiterlijk rijkdom maar kan ook te maken hebben met innerlijke rijkdom. Ook kan de kaart aangeven dat je deze rijkdom als vanzelfsprekend neemt waardoor je het niet ziet. Het is dan belangrijk om je ogen te openen en juist dan de echte rijkdom van het leven om jezelf heen gaat zien.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Pentakels Tien voor een mooie tijd waarin je veel verschillende aspecten van de relatie met plezier en volheid ervaart. Op dit gebied komt de innerlijke rijkdom van de kaart het beste naar voren. Pentakels Tien zorgt er voor dat je de kleine gebaren, of dingen die je als vanzelfsprekend hebt genomen, weer gaat zien en des te meer weer gaat waarderen.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk staat Pentakels Tien voor het gevoel van volheid en rijkdom dat je hebt bij het uitoefenen van je werk of taken. Het kan een hierbij om financiële rijkdom gaan of om innerlijke vervulling. De kaart staat ook voor zekerheid van werk, goede onderhandelingen, ander gunstige zaken, een goed salaris en succes op het materiële en ideële vlak.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Jupiter in het 2e huis

Horoscopen

ELEMENT:

Aarde

Aardemagie orakel

HEEFT PENTAKELS X JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !