Uitleg door kaartensterren.nl

VREDE - LIEFDE - VRIENDELIJKHEID - ROMANTISCHE SFEER

Deze sfeer zal je goed doen en je gevoel diep aanraken. Het zal je gevoel verwarmen en er voor zorgen dat je heerlijk kunt genieten.

Bekers Ridder staat voor een liefdevolle en vredige sfeer en voor een goed humeur. De kaart representeert harmonieuze overeenstemming, romantische dromen en de stemming waarin we verliefd kunnen zijn.


ALGEMEEN

Ridder van Bekers staat voor een sfeer van romantiek, liefde en vrede of voor een goed humeur. De kaart geeft je een periode waarin je in harmonie bent met jezelf en met de ander. Ook staat Ridder van Bekers voor romantisch dromen en een sfeer waarin je verliefd wordt. Wanneer er conflicten zijn zorgt Ridder van Bekers voor verzoening en vrede.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties heeft Ridder van Bekers de grootste betekenis. De kaart staat voor een periode van vreugde en verliefdheid. De kaart geeft een sfeer van liefdevol samenzijn, geborgenheid en het zorgeloos genieten in een relatie. Ridder van Bekers zorgt voor vrede en ook de verzoening na strijd. De kaart staat voor een diep wederzijds begrip waarbij een half woord genoeg is. Hierbij gebruik je meer je gevoel.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk zorgt Ridder van Bekers voor een prettige werksfeer die rustig en ontspannen is. Je bent goed gehumeurd en het uitvoeren van je werk gaat gemakkelijk. Ridder van Bekers geeft meer aan hoe je het werk uitvoert dan over de inhoud van het werk dat je doen.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Venus in verbinding met de Maan

Horoscopen

ELEMENT:

Water

Aardemagie orakel

HEEFT KELKEN RIDDER JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !