Uitleg door kaartensterren.nl

SCHILDKNAPEN ZIJN KANSEN DIE JE GEBODEN WORDEN VAN BUITENAF. ZE KOMEN OP JE AF. JE HOEFT ER NIETS VOOR TE DOEN

Schildknaap van Bekers bezorgt je een liefdevol gebaar wat je innerlijk diep raakt. De ander zal je tegemoetkomen en emotionele steun bieden. Het is een gebaar van liefde, vrede en verzoening. Het gebaar zal van de ander komen en jij zult hier dankbaar op reageren.

Bekers Page (of Schildknaap) representeert net als de drie andere Pages een gunstige gelegenheid, een mooie kans. In dit geval gaat het om iets genoeglijks of om een gebaar van liefde of verzoening.


ALGEMEEN

Schildknaap van Bekers staat voor een mooie kans of een gebaar van liefde of verzoening waar je niets voor hoeft te doen. De impuls komt hierbij steeds van de ander, die jouw gevoelens diep aanraakt en waar je dankbaar en tevreden op reageert. Schildknaap van Bekers is het vredesvoorstel wat je aangeboden wordt na een conflict of fase van strijd. Ook staat de kaart voor het medeleven dat je ontvangt in een moeilijke tijd, een liefdevol contact of het verliefd worden. De impulsen die je van de ander ontvangt zijn over het algemeen goed en eerlijk.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Schildknaap van Bekers voor een meelevend, soms liefdevol, verzoenend gebaar van de partner. De kaart kan gezien worden als een sfeer van aangename warmte die je voelt na een periode van strijd en afstandelijkheid. Schildknaap van Bekers kan ook staan voor een spontaan gebaar van genegenheid of in enkele gevallen voor een huwelijksaanzoek.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In ons werk staat Schildknaap van Bekers voor een impuls die op ons afkomt. Deze impuls doet ons goed en geeft ons een goed gevoel. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van erkenning, een compliment of een bericht over verbetering in ons werk. Schildknaap van Bekers geeft vaak een uitnodiging om met anderen gezellig bezig te zijn, voor een goede raad of goede bedoelde hulp bij het uitoefenen van ons werk.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Venus in het 1e of in het 5e huis

Horoscopen

ELEMENT:

Water

Aardemagie orakel

HEEFT KELKEN PAGE JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !