Uitleg door kaartensterren.nl

GEVOELSKRACHT - EMPATISCH VERMOGEN - DIEPGAANDE GEVOELENS - INNERLIJKE EMOTIES

Empathie is de kracht om gevoelens van anderen waar te nemen of aan te voelen. Deze man heeft de kracht diepgaande, innerlijke gevoelens aan te raken, bij hemzelf en bij anderen.

Bekers Koning spiegelt de mannelijke kant van het element water, ons zoeken naar transcendente ervaringen en mystieke eenwording, of hoe je het onnoembare ook maar zou kunnen omschrijven.


ALGEMEEN

Koning van Bekers staat voor gevoelskracht, diepgaande gevoelens, emoties, creativiteit, je zoeken naar (transcendente) ervaringen, verlossing en mystieke eenwording met de oerkracht. Hij weet dat dit voor het verstand altijd een gesloten gebied blijft. Dit kan alleen ervaren worden door iemand die zich openstelt voor zijn intuïtie en bereid is zich te laten aantrekken en (aan)raken. De kaart geeft je eigen wil aan om steeds meer je gevoelens en mediamieke talenten te gebruiken, zodat je de vibraties die je oppikt vorm te kunnen geven in muziek, poëzie of andere kunstuitingen.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Koning van Bekers voor een periode waarin je gevoelens meer aanwezig zijn. Je hebt dan de kracht om jezelf meer in te leven in de wensen en verlangens en de angsten van je partner. Juist hierdoor kun je veel begrip opbrengen en hulp en (gevoelsrijke) ondersteuning bieden. De kaart staat dan ook vaak voor een romantische tijd waarin je jouw eigen gevoelens uit en openstaat voor intense ervaringen. Koning van Bekers geeft ook aan dat je het heerlijk vindt om sentimenteel te dromen

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Koning van Bekers aan dat je in een periode zit waarin je bezig bent met een innerlijke beleving, je psychische krachten, en deze ook wilt uiten. De kaart laat zien dat je erg goed je best doet om jouw gevoelens te uiten in je werk. Koning van Bekers kan ook aangeven dat je voor een beroep kiest of voor een nieuw begin staat in je huidige werk, waardoor je taken krijgt waarin je meer gebruik kunt gaan maken van je mediamieke kennis.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Zon in Vissen

Horoscopen

ELEMENT:

Water

Aardemagie orakel

HEEFT KELKEN KONING JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !