Uitleg door kaartensterren.nl

LEVENSVREUGDE - GENIETEN - FEEST - ZORGELOOSHEID - GOEDE TIJDEN - VERWENNERIJ

Goede tijden. Dit is de periode waarin alles op rolletjes loopt en je voor de wind gaat. Je kunt, zonder zorgen of verder diepgang, heerlijk genieten van alles. Je treedt mensen in je omgeving op een vriendelijke manier tegemoet en vindt het leuk om tijd met ze door te brengen.

Bekers Negen staat voor een periode waarin we kunnen genieten. Een aangename, onbezorgde tijd. Gezelligheid, 'plezier om het plezier'.


ALGEMEEN

Bekers Negen staat voor een aangename, onbezorgde tijd, of een periode waarin je heerlijk kunt genieten. De kaart staat voor zorgeloosheid, levensvreugde, gezelligheid en plezier. Bekers Negen kan doorslaan in de gezelligheid waardoor de drang naar het genieten buitensporige proporties aan gaat nemen, maar vaak is dit toch niet het geval.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Bekers Negen voor een gelukkige tijd waarin je blij kunt genieten. De ander staat voor je open en zal graag een plezierige tijd met je door willen brengen. Er is geen verdere diepere betekenis voor deze kaart. Hierdoor is een plezierige tijd ook het enige waar de ander op dit moment toe bereid is. Als je jezelf hierin kunt vinden kun je een rekenen op een fijne tijd.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk staat Bekers Negen voor een periode waarin je plezier hebt in je werk en jou alles gemakkelijk afgaat. Er is gezelligheid en goede collegialiteit aanwezig. Bekers Negen geeft aan dat jullie luchtig met elkaar om kunnen gaan. Dit zorgt voor een goede stemming en dat je fouten en conflicten die er waren door de vingers kunt zien of helemaal vergeten.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Maan in Stier

Horoscopen

ELEMENT:

Water

Aardemagie orakel

HEEFT KELKEN IX JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !