Uitleg door kaartensterren.nl

VERDRIET - PIJN - DROEVIGE STEMMING - MELANCHOLIE - TRANENDAL - STEUN - HULP

Verdriet is de pijn in je hart die je voelt zonder echt klachten te hebben. Je bent aangekomen bij iets waar je met veel verdriet afscheid van moet nemen. Iets wat veel betekende is nu, mede door je eigen houding, stuk.

Bekers Vijf is de kaart van het verdriet. Van pijn en droefenis, en ze geeft aan dat iets wat lange tijd veel voor ons betekende kapot is. Maar met deze kaart zijn we niet aan onszelf overgelaten, er is ook troost in onze omgeving.


ALGEMEEN

Bekers Vijf staat voor verdriet, pijn en melancholie. De kaart geeft aan dat er iets was wat voor jou een lange tijd veel betekend heeft en nu kapot is. Bekers Vijf laat ook zien dat je niet aan je lot bent overgelaten met je pijn. Je kunt op de begripvolle en meelevende steun van vrienden rekenen. Ondanks deze steun in je verdriet is de pijn wel serieus. Het kan dan ook enige tijd duren voor je weer vrolijk en vol levenslust bent. De kaart geeft aan dat je door je eigen gemakzuchtig handelen iets onderschat hebt en kapot hebt gemaakt. Bekers Vijf laat wel zien dat er een uitweg is zodat je niet onnodig in deze diepe droefenis hoeft te blijven zitten.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties geeft Bekers Vijf meestal aan dat een belangrijke relaties is stuk gelopen of dat je teleurgesteld wordt in een contact waar je veel van had verwacht. Als het gaat om een verdrietig einde van een liefdevolle relatie is het bij Bekers Vijf belangrijk om te kijken wat jouw eigen aandeel hierin is geweest.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk staat Bekers Vijf voor sombere gevoelens en teleurstelling. Dit kan bijv. door het mislukken van een project. De kaart kan inhouden dat je niet slaagt voor een examen, dat je af wordt gewezen bij een sollicitatie of dat er zaken zijn waar je veel van verwachtte niet de resultaten geven waar je op hoopte. Het is bij Bekers Vijf belangrijk om naar de oorzaak van het mislukken te zoeken en te kijken in hoeverre je eigen gemakzuchtige gedrag of bedrukte stemming de oorzaak hiervan geweest is.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Saturnus verbonden met Venus of de Maan

Horoscopen

ELEMENT:

Water

Aardemagie orakel

HEEFT KELKEN V JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !