Uitleg door kaartensterren.nl

FEEST - DANKBAARHEID - VREUGDE - GOEDE RESULTATEN

Dankbaarheid is erkentelijk zijn voor datgene wat je toekomt, of iets is voldoening gevend.

Bekers Drie geeft uitdrukking aan vreugde, zorgeloosheid en dankbaarheid. Ze geeft aan dat we iets waardevols en moois hebben bereikt of hebben gekregen, en ons daar gelukkig bij voelen.


ALGEMEEN

Bekers Drie staat voor feestvieren, blijdschap, zorgeloosheid en dankbaarheid. De kaart geeft aan dat je iets bereikt of gekregen hebt wat erg waardevol en belangrijk is voor je. Deze gebeurtenis zorgt ervoor dat je jezelf gelukkig voelt en tevreden en dankbaar bent voor het resultaat.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Bekers Drie voor vreugde, groei en een ware bloeitijd. Je gaat vol vreugde en levenslust mee in een liefdevolle en harmonieuze relatie. Bekers Drie geeft de dankbaarheid aan waarmee je de relaties zelf ervaart. Ook kan de kaart in een bestaande relatie aangeven dat er een periode van groei in de relatie is geweest en dat je nu dankbaar bent voor het resultaat daarvan.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Bekers Drie aan dat je iets belangrijks hebt bereikt. De kaart geeft aan dat je het resultaat met vreugde en dankbaarheid viert. Het kan bij Bekers Drie gaan om het slagen voor een examen of het krijgen van een goede baan of een promotie, salarisverhoging of de afwerking van een belangrijk project. Bij Bekers Drie is er een prettige en vriendelijke werksfeer en een gezellige omgang met collega’s.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Venus als uitdrukking van blijmoedige dankbaarheid

Horoscopen

ELEMENT:

Water

Aardemagie orakel

HEEFT KELKEN III JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !