Uitleg door kaartensterren.nl

LIEFDEVOLLE TEGEMOETKOMING - ONTMOETING - VERBINDING - VERENIGEN VERZOENING

Verzoening is het goed maken van dat wat fout zat. Liefdevol de ander tegemoet treden, kun je op verschillende manieren doen, belangrijkste is dat je het doet.

Bekers Twee staat voor een sympathieke, liefdevolle ontmoeting. Ook kan deze kaart staan voor spontane tegemoetkomendheid.


ALGEMEEN

Bekers Twee staat voor een liefdevolle ontmoeting op gevoelsniveau. De kaart kan een nieuw contact aangeven wat je gevoelsmatig raakt. Bekers twee kan ook staan voor een verzoening of liefdevolle omgang in een bestaande relatie. Het belangrijkste werkt de kaart uit op het gebied van onze persoonlijke relaties. Hier kan Bekers Twee bijv. wijzen op een flirt, liefde op het eerste gezicht of een gelukkig weerzien. De kaart kan ook het begin van een tedere relatie of vriendschap aangeven. Bekers Twee is in de eerste plaats dat je welkom geheten wordt en op een gevoelsvolle en spontane tegemoetkoming kunt rekenen. Een andere betekenis van Bekers Twee is dat je liefdevol met jezelf omgaat en je innerlijk met jezelf verzoent.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties is de uitwerking van bekers twee het sterkst. De kaart staat voor elkaar tegemoetkomen op gevoelsniveau. Vaak is dit een periode van verliefdheid, van elkaar het hof maken en minnen of voor iemand die onverwachts in ons leven komt. Bekers Twee kan ook aangeven dat je in een bestaande relatie diepgaande gevoelens deelt en liefdevol met elkaar omgaat. In een bestaande relatie kan de kaart ook staan voor verzoening na een conflict of een tijd van onenigheid.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Bekers twee een fijne werkomgeving, een goede samenwerking en een prettige tot hartelijk sfeer. Bij verandering van werk of beroep geeft Bekers Twee aan dat je op een open en vriendelijke manier tegemoet wordt gekomen. Je kunt hierbij rekenen op begrip en medewerking van jouw nieuwe collega’s. Ook bij sollicitaties en nieuwe zakelijke relaties kun je er van uit gaan dat je op een sympathiek manier wordt ontvangen en tegemoet wordt gekomen.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Venus in conjunctie met de ascendant

Horoscopen

ELEMENT:

Water

Aardemagie orakel

HEEFT KELKEN II JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !