Uitleg door kaartensterren.nl

KANS - GEVOEL - LIEFDE - GELUK - VERVULLING GROEI - HARMONIE.

Vervulling is dat wat je het diepst raakt en je hart vult met liefde. Ook in jou is een potentie aanwezig om vervulling en geluk te vinden.

Bekers Aas is een van de grootste gelukskaarten van de tarot. De kaart wijst, net als de andere Azen, op een grote potentie. Het spectrum van deze kaart reikt van vreugde, dankbaarheid en teveredenheid over succes in de buitenwereld, tot het diepe geluk van het éénzijn.


ALGEMEEN

Aas van Bekers staat voor een potentie die in je aanwezig is. De kaart geeft een kans aan die je kunt benutten. Aas van Bekers staat symbool voor diepe vervulling van je gevoel. Deze kaart is samen met Aas van Pentakels een van de grote gelukskaarten van de tarot. De kaart kan je de diepste vervulling geven die je graag wilt hebben. Dat wil zeggen dat je de mogelijkheid in je hebt om deze vervulling te ervaren. Wat deze vervulling is hangt af van de betekenis die je er aan geeft. Deze is namelijk voor iedereen anders. Het kan te maken hebben met dankbaarheid, levensvreugde, slagen op de maatschappelijke ladder of intimiteit in de zin van het diepste geluk van samenzijn.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties staat Aas van Bekers voor diepe vervulling en vooral voor een grote liefdeservaring. De kans die Aas van Bekers biedt kan inhouden dat je op slag verliefd wordt of het aller diepste geluk van liefde hebben, die in de tijd gegroeid is. Aas van Bekers kan ook aangeven dat je zekerheid hebt en jezelf vol vertrouwen bij de ander geborgen voelt.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft Aas van Bekers aan dat je op de goede weg bent. De kaart geeft aan dat je de unieke kans hebt om in je werk of datgene waar je mee bezig bent, gevoelsmatig en innerlijk betrokken te zijn. Hierdoor vindt je diepe innerlijke vervulling bij wat je doet.

Weg naar jezelf tarotlegging

ASTROLOGISCHE ASSOCIATIE:

Neptunus en Jupiter in harmonieuze verbinding met de Zon

Horoscopen

ELEMENT:

Water

Aardemagie orakel

HEEFT KELKEN I JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !