Uitleg door kaartensterren.nl

SCHEPPINGSKRACHT - WILSKRACHT - VAARDIGHEID - WIJSHEID - KRACHT - MEESTERSCHAP EN DIPLOMATIE

Toveren is niet magisch, het is creatief gebruik maken van al je kwaliteiten om tot een, zo goed mogelijk, resultaat te komen. Als je weet hoe het werkt, is alles eenvoudig. Je kunt alleen iets bereiken als je het ook echt wilt.

De Magiër betekent zelfbewustzijn en slimme handigheid. Deze kaart is het symbool van problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot een succesvol einde zullen worden gebracht. Het bijzondere vermogen van De Magiër tot het beïnvloeden van de werkelijkheid, berust op de grote harmonie tussen onze geest en onze intuïtie, tussen het bewuste en het onbewuste. Op het vlak van werk toont De Magiër dat we initiatief kunnen nemen. We zouden financieel succes kunnen hebben, een stapje hoger op de ladder kunnen komen of iets moeilijks kunnen volbrengen. Daarnaast geeft de Magiër aan dat we een beter totaalbeeld krijgen. In persoonlijke relaties wijst deze kaart op een periode van grote aantrekkingskracht. De Magiër geeft uitdrukking aan het besef van eenheid en de kracht die in deze relatie te vinden is.


ALGEMEEN

De MagiĆ«r staat voor zelfbewustzijn, slimheid, bewust en actief handelen, impulsiviteit en het nemen van initiatieven. De MagiĆ«r heeft de kracht en vaardigheid om iets in beweging te zetten en te realiseren. Hij staat voor problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot een succesvol einde gebracht zullen worden. Hij is bereid een taak op zich te nemen en hier diep in door de dringen. De MagiĆ«r heeft een grote intuĆÆtie, harmonie tussen geest en gevoel, het bewuste en het onbewuste en heeft daarmee het bijzondere vermogen tot beĆÆnvloeden.

Drie kaarten legging

LIEFDE

In relaties wijst de Magiƫr op een periode van grote aantrekkingskracht. De creatieve en scheppende kracht van de Magiƫr zorgt ervoor dat remmingen en andere moeilijkheden overwonnen worden. De Magiƫr heeft het besef van de kracht van eenheid en de wisselwerking tussen beide partijen, die in een goede relatie heel belangrijk is.

Tarot van de liefde

CARRIERE

In je werk geeft De MagiĆ«r aan dat je in staat bent om initiatief te nemen. Je krijgt het besef van je vermogen tot beĆÆnvloeden en gaat deze energie gericht gebruiken. Dit kan financieel succes op leveren, je kan een stap hoger op de ladder komen of moeilijke of vervelende zaken tot een goed einde brengen. Daarnaast geeft de MagiĆ«r aan dat je een beter totaalbeeld krijgt van het geheel.

Weg naar jezelf tarotlegging

HEEFT DE MAGIER JOU VERDER GEHOLPEN ? DEEL HIER JOUW ERVARING !