fehu

bezit, rijkdom, macht, verantwoordelijkheid, hebzucht, jaloezie

Deze rune kan zowel rechtop als omgekeerd worden getrokken. Dit is de omgekeerde


ALGEMEEN

Fehu omgekeerd staat voor teleurstelling en verdriet. Je hebt moeite om te accepteren wat er gebeurt. Je bent waarschijnlijk teleurgesteld dat je geen vooruitzichten ziet in verband met je vraag. Maar Fehu omgekeerd geeft een tijdelijke tendens aan die niet lang duurt. Je moet je realiseren dat verdriet bij het leven hoort, maar verdriet duurt geen leven lang.

LIEFDE

Enige teurstelling in de liefde zal je wel opgevallen zijn. Dat is nog niet voorbij maar in de verte klaart de lucht al weer op. Goede tendenzen komen eraan.

WERK

Mogelijk verlies van werk of een financiele tegenvaller zou je kunnen verwachten. In ieder geval dien je nu geen nieuwe zaken ondernemen. Het is niet het juiste tijdstip.

In het verleden was vee een zeer belangrijk bezit. De rune 'fehu' staat daarom ook voor voorspoed of rijkdom en het onderzoek naar de waarde ervan. Het betekent voeding op zowel een goddelijk als een aards niveau, geestelijke rijkdom en welvaart. Fehu staat symbool voor creativiteit en voorspoed.

Betekenis van runesteen fehu

DE LINK MET TAROT EN ASTROLOGIE

Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'fehu'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De-toren' in het tarotspel. Ook is 'fehu' gelinkt met het astrologische teken 'ram' en 'Stier'

TAROTKAART:

De-toren

de-toren

ASTROLOGIETEKEN:

ram