Runesteen Jera


gerechtigheid, oogst, bevrijding

Algemeen


Jera staat voor vruchtbaarheid. Mocht je je al zorgen over je (geestelijke) gezondheid maken, weet dan dat het daarmee de goede kant opgaat. Jera is de oogstrune, een positieve rune maar zij verwacht dat de tijd tussen zaaien en oogsten wordt gerespecteerd. Dat betekent dat alles in orde komt maar dat je niets kunt forceren. Geduld en alles komt goed.

Liefde


Jera is een positieve rune die toch niet altijd wordt gewaardeerd. Jera is de oogstrune, je zult geluk in de liefde hebben maar je zult je eerst geliefd moeten maken. Zoals men eerst moet zaaien wil men oogsten. Geduld is de zekerste weg naar succes.Â

Werk


Je inzet is niet voor niets geweest. Je werk en financiele situatie komen in een positieve tendens. Nu niet te snel willen gaan. Geduld is een vereiste om het bereikte resultaat te continueren.

Jera of jeran vertelt je dat het verleden achter iemand gelaten kan worden en dat er vervolgens een nieuwe tijd gaat aanbreken. Daarbij staat Jera ook voor de vruchten die je plukt van eerdere inspanningen. Als je jera getrokken hebt kun je je verheugen op een positief resultaat. Jera wil je aanmoedigen om door te zetten maar verteld je ook dat je soms tot het juiste moment moet wachten en geduld moet hebben. Forceer niks als je afhankelijk bent van derden en stel je flexibel op.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Jera'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Dwaas' in het tarotspel. Ook is 'Jera' gelinkt met het astrologische teken 'Jupiter' en zon.


Dagkaart van dinsdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels