Runesteen Odin


het levenspad, het onbekende, Phoenix

Algemeen


Odin staat voor vertrouwen in het onbekende. Als je Odins rune hebt getrokken, dan is er eigenlijk niets wat je kunt doen dan alleen vertrouwen hebben in het onbekende en de zekerheid te hebben dat het allemaal in orde zal komen. Deze zekerheid verschaft je de kracht om jezelf te ondersteunen.

Liefde


Op het moment is alles wat onzeker in je gevoel. Het beste is het lot zijn loop te laten hebben en niets te forceren. laat zich niet dwingen. Afwachten en vertrouwen hebben is de boodschap.

Werk


Ben je van plan met je huidige werk te stoppen? Odins rune geeft namelijk leegheid aan, een overgangsperiode van de ene situatie naar de andere. Je kunt nu niets forceren. Afwachten en vertrouwen in de toekomst hebben is nu het parool. Dat wat naar je toe komt is goed voor je.

Odin is de blanco steen die een einde of een nieuw begin symboliseert. Deze rune kan staan voor een geboorte of het ontstaan van iets nieuws. Ook de dood is iets waarvoor Odin staat. Odin kan een situatie betekenen waarbij je je volledig aan je lot overgelaten voelt. Een gebeurtenis waarin je op jezelf wordt teruggeworpen en je angstig bent maar waardoor je het goddelijke in je ervaart waardoor er grote krachten vrijkomen.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Odin'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Gehangene' in het tarotspel. Ook is 'Odin' gelinkt met het astrologische teken 'de Zon in conjunctie met Neptunus' en .


Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels