Runesteen Raidho


reizen, communicatie, hereniging

Algemeen


Raido staat voor communicatie, de reis, vereniging. Het is altijd van belang dat je je kunt uiten. Deze rune geeft aan dat je daar geen probleem mee hebt. Praten over wat je bezig houdt is een eerste stap om problemen te voorkomen of om problemen op te lossen.

Liefde


Was je op zoek naar de ware levenspartner? Dan is nu aan je zoektocht een eind gekomen. Je hebt je doel in het leven ontmoet. Besef dat een goed gesprek ook voor de toekomst van belang is.

Werk


Altijd op zoek naar het ideale werk zoals de ridder op zoek is naar de graal. Raido geeft aan dat aan het zoeken een eind is gekomen en je het werk hebt gevonden of binnenkort zult vinden waar je het meest geschikt voor bent. Dit ligt dan hoogstwaarschijnlijk in de communicatieve sector. Financiele zaken nemen een positieve wending.

Deze rune, ook wel bekend als raido, staat voor de cyclus van het leven. Raidho vertegenwoordigd dan ook reizen en veranderingen. Niet alleen letterlijk, maar ook de geestelijke reis; de persoonlijke ontwikkeling. Raidho staat symbool voor groei, herstel van evenwicht en selfhealing.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Raidho'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Hogepriester' in het tarotspel. Ook is 'Raidho' gelinkt met het astrologische teken 'Mercurius in het 9e huis.' en boogschutter.


Dagkaart van donderdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels