Runesteen Raidho


reizen, communicatie, hereniging

Algemeen


Raido omgekeerd staat voor slechte communicatie. Gaat het niet naar je zin? Je steekt op het moment niet goed in je vel? Raido omgekeerd geeft een blokkade aan die op te lossen is. Goed nagaan hoe je problemen met kunt oplossen en over een tijdje gaat het weer prima. Vraag hulp als je denkt dat je dat kunt gebruiken.

Liefde


Je beleeft in de liefde op dit moment waarschijnlijk een moeilijke periode en uitpraten helpt ook al niet. Je denkt misschien dat je in een hopeloze situatie zit, maar Raido geeft aan dat hereniging mogelijk is. Een goed humeur en vasthoudendheid zijn belangrijk.

Werk


Raido omgekeerd geeft communicatiestoornis op het werk aan. Ook financieel zijn er tegenvallers. Het meeste wat je doet pakt verkeerd uit. Praten helpt in deze periode niet. Afstand nemen is de beste remedie. Even er tussenuit lost de meeste problemen al op.

Deze rune, ook wel bekend als raido, staat voor de cyclus van het leven. Raidho vertegenwoordigd dan ook reizen en veranderingen. Niet alleen letterlijk, maar ook de geestelijke reis; de persoonlijke ontwikkeling. Raidho staat symbool voor groei, herstel van evenwicht en selfhealing.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Raidho'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Hogepriester' in het tarotspel. Ook is 'Raidho' gelinkt met het astrologische teken 'Mercurius in het 9e huis.' en boogschutter.


Dagkaart van zaterdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels