Runesteen Laguz


water, emoties, het onbewuste

Algemeen


Hagalaz staat voor vooruitgang en drijvende krachten. Het trekken van Laguz geeft aan dat je in een goed verlopend proces zit. Alles gaat voorspoedig en ook je innerlijke ontwikkeling stroomt positief door.

Liefde


Een prettige relatie met positieve toekomstverwachtingen. Een meegaande partner en bevrediging van de behoeften.

Werk


Je merkt al positieve veranderingen die voordeel beloven. De huidige situatie versterkt je vertrouwen in de toekomst waarin werk en financien met elkaar in evenwicht zijn.

Water wordt gezien in verband met emoties en intuïtie. Belangrijk is bij het trekken van laguz naar je emoties de vrije loop te laten en te luisteren naar je eigen gevoel. Zorg dat je greep krijgt op je onbewuste drijfveren en raak niet overspoeld door je angten en onzekerheden. Leer de diepste dalen kennen in jezelf zodat je daarna de berg weer kunt beklimmen om de top te bereiekn. Deze rune staat symbool voor een periode van bezinning, zuivering, herstructurering en reorganisatie.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Laguz'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Ster' in het tarotspel. Ook is 'Laguz' gelinkt met het astrologische teken 'de Maan' en maan.


Dagkaart van zaterdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels