Runesteen Laguz


water, emoties, het onbewuste

Algemeen


Laguz omgekeerd staat voor het overschatten van krachten, te hard proberen. Je krijgt via Laguz, die je omggekeerd getrokken hebt, de waarschuwing niet te snel te willen gaan. Doe rustig aan en neem de tijd. Haastige spoed is zelden goed.

Liefde


U gaat te snel zegt Laguz, die je omgekeerd getrokken hebt. Als je de liefde een kans wilt geven, doe het dan wat rustiger aan. Maar dat zal wel moeite kosten. Luister dan naar je intuitie, deze zal je zeker helpen.

Werk


Je merkt al positieve veranderingen die voordeel beloven. De huidige situatie versterkt je vertrouwen in de toekomst waarin werk en financien met elkaar in evenwicht zijn.

Water wordt gezien in verband met emoties en intuïtie. Belangrijk is bij het trekken van laguz naar je emoties de vrije loop te laten en te luisteren naar je eigen gevoel. Zorg dat je greep krijgt op je onbewuste drijfveren en raak niet overspoeld door je angten en onzekerheden. Leer de diepste dalen kennen in jezelf zodat je daarna de berg weer kunt beklimmen om de top te bereiekn. Deze rune staat symbool voor een periode van bezinning, zuivering, herstructurering en reorganisatie.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Laguz'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Ster' in het tarotspel. Ook is 'Laguz' gelinkt met het astrologische teken 'de Maan' en maan.


Dagkaart van dinsdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels