Runesteen Fehu


bezit, rijkdom, macht, verantwoordelijkheid, hebzucht, jaloezie

Algemeen


Fehu omgekeerd staat voor teleurstelling en verdriet. Je hebt moeite om te accepteren wat er gebeurt. Je bent waarschijnlijk teleurgesteld dat je geen vooruitzichten ziet in verband met je vraag. Maar Fehu omgekeerd geeft een tijdelijke tendens aan die niet lang duurt. Je moet je realiseren dat verdriet bij het leven hoort, maar verdriet duurt geen leven lang.

Liefde


Enige teurstelling in de liefde zal je wel opgevallen zijn. Dat is nog niet voorbij maar in de verte klaart de lucht al weer op. Goede tendenzen komen eraan.

Werk


Mogelijk verlies van werk of een financiele tegenvaller zou je kunnen verwachten. In ieder geval dien je nu geen nieuwe zaken ondernemen. Het is niet het juiste tijdstip.

In het verleden was vee een zeer belangrijk bezit. De rune 'fehu' staat daarom ook voor voorspoed of rijkdom en het onderzoek naar de waarde ervan. Het betekent voeding op zowel een goddelijk als een aards niveau, geestelijke rijkdom en welvaart. Fehu staat symbool voor creativiteit en voorspoed.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Fehu'-rune die overeenkomsten heeft met de 'De Toren' in het tarotspel. Ook is 'Fehu' gelinkt met het astrologische teken 'Stier' en ram.


Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels