Het WachtenUitleg over dit Hexagram


Maar het is belangrijk dat je weet hoe je moet wachten! Wachten betekent hier: voorlopig niets zelf ondernemen, maar erop vertrouwen dat alles in orde komt. Dat is belangrijk. Juist deze innerlijke zekerheid is een absolute voorwaarde in het hele gebeuren. En die zekerheid geeft je de kracht om te wachten tot je wens wordt vervuld. Twijfel en ongeduld halen niets uit. Integendeel. Wacht je op de liefde van je leven? Wees er dan van overtuigd dat hij of zij komt. En zit je financieel in de problemen? Dan is het misschien kwestie om even met iemand te praten en samen een betalingsplan uit te dokteren. 'Het is bevorderlijk het grote water over te steken', zegt de I Tjing. Met andere woorden: 'het is goed om de problemen onder ogen te zien en zo de gevaren te overwinnen.'


Dagkaart van zaterdag: Wijsheid

Als de kaart 'Wijsheid' jou vandaag ten deel valt mag je jouw wijsheid omarmen. Je bent een mooi mens. Het kan ook een uitnodiging zijn om de wijsheid die je bezit meer ruimte te geven. Dus; je bent wijs, accepteer het en wees het ! Maar trap niet in de valkuil te wijste te moeten zijn !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels