Het OptredenUitleg over dit Hexagram


Meestal heeft de vraagsteller die dit hexagram als antwoord krijgt, een probleem dat te maken heeft met een contact tussen twee totaal verschillende mensen. Er kan bijvoorbeeld een verschil zijn in maatschappelijke rang, of een groot cultuurverschil. Dit soort contacten tussen mensen van heel verschillend pluimage, brengt altijd een aantal problemen met zich mee. Maar wanneer de partijen die met elkaar te maken krijgen, op een vriendelijke manier met elkaar omgaan, zal de situatie zich beslist op een positieve manier oplossen. In werksituaties bijvoorbeeld zullen sommige collega's altijd meer verdienen dan jij, en andere minder. Is die verdeling gebaseerd op een rechtvaardig systeem, dan zal niemand daar aanstoot aan nemen. In de liefde moet je gewoon elkaars eigenheid respecteren, wil je tot een blijvende relatie komen.


Dagkaart van zondag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels