Het OptredenUitleg over dit Hexagram


Meestal heeft de vraagsteller die dit hexagram als antwoord krijgt, een probleem dat te maken heeft met een contact tussen twee totaal verschillende mensen. Er kan bijvoorbeeld een verschil zijn in maatschappelijke rang, of een groot cultuurverschil. Dit soort contacten tussen mensen van heel verschillend pluimage, brengt altijd een aantal problemen met zich mee. Maar wanneer de partijen die met elkaar te maken krijgen, op een vriendelijke manier met elkaar omgaan, zal de situatie zich beslist op een positieve manier oplossen. In werksituaties bijvoorbeeld zullen sommige collega's altijd meer verdienen dan jij, en andere minder. Is die verdeling gebaseerd op een rechtvaardig systeem, dan zal niemand daar aanstoot aan nemen. In de liefde moet je gewoon elkaars eigenheid respecteren, wil je tot een blijvende relatie komen.


Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels