Het OptredenUitleg over dit Hexagram


Meestal heeft de vraagsteller die dit hexagram als antwoord krijgt, een probleem dat te maken heeft met een contact tussen twee totaal verschillende mensen. Er kan bijvoorbeeld een verschil zijn in maatschappelijke rang, of een groot cultuurverschil. Dit soort contacten tussen mensen van heel verschillend pluimage, brengt altijd een aantal problemen met zich mee. Maar wanneer de partijen die met elkaar te maken krijgen, op een vriendelijke manier met elkaar omgaan, zal de situatie zich beslist op een positieve manier oplossen. In werksituaties bijvoorbeeld zullen sommige collega's altijd meer verdienen dan jij, en andere minder. Is die verdeling gebaseerd op een rechtvaardig systeem, dan zal niemand daar aanstoot aan nemen. In de liefde moet je gewoon elkaars eigenheid respecteren, wil je tot een blijvende relatie komen.


Dagkaart van zondag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels