Het OptredenUitleg over dit Hexagram


Meestal heeft de vraagsteller die dit hexagram als antwoord krijgt, een probleem dat te maken heeft met een contact tussen twee totaal verschillende mensen. Er kan bijvoorbeeld een verschil zijn in maatschappelijke rang, of een groot cultuurverschil. Dit soort contacten tussen mensen van heel verschillend pluimage, brengt altijd een aantal problemen met zich mee. Maar wanneer de partijen die met elkaar te maken krijgen, op een vriendelijke manier met elkaar omgaan, zal de situatie zich beslist op een positieve manier oplossen. In werksituaties bijvoorbeeld zullen sommige collega's altijd meer verdienen dan jij, en andere minder. Is die verdeling gebaseerd op een rechtvaardig systeem, dan zal niemand daar aanstoot aan nemen. In de liefde moet je gewoon elkaars eigenheid respecteren, wil je tot een blijvende relatie komen.


Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels