Het OptredenUitleg over dit Hexagram


Meestal heeft de vraagsteller die dit hexagram als antwoord krijgt, een probleem dat te maken heeft met een contact tussen twee totaal verschillende mensen. Er kan bijvoorbeeld een verschil zijn in maatschappelijke rang, of een groot cultuurverschil. Dit soort contacten tussen mensen van heel verschillend pluimage, brengt altijd een aantal problemen met zich mee. Maar wanneer de partijen die met elkaar te maken krijgen, op een vriendelijke manier met elkaar omgaan, zal de situatie zich beslist op een positieve manier oplossen. In werksituaties bijvoorbeeld zullen sommige collega's altijd meer verdienen dan jij, en andere minder. Is die verdeling gebaseerd op een rechtvaardig systeem, dan zal niemand daar aanstoot aan nemen. In de liefde moet je gewoon elkaars eigenheid respecteren, wil je tot een blijvende relatie komen.


Dagkaart van zaterdag: Wijsheid

Als de kaart 'Wijsheid' jou vandaag ten deel valt mag je jouw wijsheid omarmen. Je bent een mooi mens. Het kan ook een uitnodiging zijn om de wijsheid die je bezit meer ruimte te geven. Dus; je bent wijs, accepteer het en wees het ! Maar trap niet in de valkuil te wijste te moeten zijn !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels