Het OntvangendeUitleg over dit Hexagram


Wanneer je dit dus als antwoord krijgt, geeft het aan dat je beter kunt afwachten tot de andere partij de eerste stap zet. Op liefdesgebied bijvoorbeeld kun je beter even de kat uit de boom kijken, tot de ander je vraagt. En in een bestaande relatie is het de kunst om rustig te luisteren naar de mening van je partner. Dit is geen moment om ergens geld in te investeren! Want ook op zakelijk gebied kun je het beter kalm aan doen. Algemeen genomen geeft dit hexagram aan dat je beter geen leiding geeft, maar eerder rustig de leiding aan anderen overlaat. Bij de dingen die je dan toch zelf onderneemt, kun je beter de hulp van een paar vrienden inroepen.


Dagkaart van zondag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels