Het NavolgenUitleg over dit Hexagram


De belangrijkste boodschap van dit hexagram is: probeer zo nuchter en eerlijk mogelijk het getij te volgen. Forceer niets. Wees niet impulsief. En vermijd uitersten. Je kunt bij dit hexagram een grote stap vooruit maken en veel succes boeken in alles wat je onderneemt, zolang je ook de anderen in hun waarde laat. Je kunt gerust de hulp van je vrienden accepteren, want ze hebben het beste met je voor. Op liefdesgebied kan een relatie mooi evolueren, op voorwaarde dat je zowel geestelijk als lichamelijk met elkaar in harmonie bent. Een louter seksuele relatie heeft voor jou geen toekomst. Een verandering van relatie, baan of woonplek kan positief verlopen als je niet over een nacht ijs gaat.


Dagkaart van zondag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels