het LegerUitleg over dit Hexagram


als je heel goed weet wat je wilt als je bedoelingen zuiver zijn. als je erg gemotiveerd bent. Je mag vooral niet proberen op een sluwe manier je doel te bereiken, anders loopt het fout. Discipline en rechtvaardigheid zijn broodnodig, bij iemand die dit antwoord heeft verkregen op haar vraag. Je zult hard moeten werken, en trouwblijven aan je doel, en dan zal je wens worden vervuld. In relaties bijvoorbeeld zul je voor de volle honderd procent eerlijk moeten blijven. Maar de kans is niet denkbeeldig dat je partner niet helemaal openhartig is. Of dat hij niet precies weet wat bij met de relatie wil... Op zakelijk gebied zul je je vrij hard moeten opstellen, wil je succes boeken.


Dagkaart van zondag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels