het LegerUitleg over dit Hexagram


als je heel goed weet wat je wilt als je bedoelingen zuiver zijn. als je erg gemotiveerd bent. Je mag vooral niet proberen op een sluwe manier je doel te bereiken, anders loopt het fout. Discipline en rechtvaardigheid zijn broodnodig, bij iemand die dit antwoord heeft verkregen op haar vraag. Je zult hard moeten werken, en trouwblijven aan je doel, en dan zal je wens worden vervuld. In relaties bijvoorbeeld zul je voor de volle honderd procent eerlijk moeten blijven. Maar de kans is niet denkbeeldig dat je partner niet helemaal openhartig is. Of dat hij niet precies weet wat bij met de relatie wil... Op zakelijk gebied zul je je vrij hard moeten opstellen, wil je succes boeken.


Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels