het LegerUitleg over dit Hexagram


als je heel goed weet wat je wilt als je bedoelingen zuiver zijn. als je erg gemotiveerd bent. Je mag vooral niet proberen op een sluwe manier je doel te bereiken, anders loopt het fout. Discipline en rechtvaardigheid zijn broodnodig, bij iemand die dit antwoord heeft verkregen op haar vraag. Je zult hard moeten werken, en trouwblijven aan je doel, en dan zal je wens worden vervuld. In relaties bijvoorbeeld zul je voor de volle honderd procent eerlijk moeten blijven. Maar de kans is niet denkbeeldig dat je partner niet helemaal openhartig is. Of dat hij niet precies weet wat bij met de relatie wil... Op zakelijk gebied zul je je vrij hard moeten opstellen, wil je succes boeken.


Dagkaart van zondag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels