Gemeenschap met MensenUitleg over dit Hexagram


Wie bijvoorbeeld een zaak wil opstarten, in samenwerking met een vriend, collega of familielid, zit met dit hexagram op rozen. Zolang je denkt aan het welslagen van de gezamenlijke onderneming, en niet op de eerste plaats aan wat jouw persoonlijke winst in het geheel zal zijn. 'Het is bevorderlijk het grote water over te steken' orakelt de I Tjing. Dat betekent: het is het moment om een belangrijke beslissing te nemen, zelfs als die niet helemaal zonder gevaar zou zijn. Dit is een hexagram dat spreekt van vriendschap en kameraadschap, van een gunstige samenwerking tussen betrouwbare mensen. Financieel kan nu een grote sprong vooruit worden gemaakt. Alleen moet je je niets aantrekken van het commentaar van anderen. Want succes brengt natuurlijk altijd een beetje jaloersheid mee van sommige mensen uit je omgeving.


Dagkaart van zondag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels