Geleidelijke VooruitgangUitleg over dit Hexagram


Waar je vraag ook over ging, het antwoord is in wezen altijd hetzelfde: je zult je doel bereiken, als je het niet te impulsief aanpakt. Je moet bijvoorbeeld ook niet naar een baan solliciteren of een studie aanvatten,voor je het oprechte gevoel hebt dat je er helemaal klaar voor bent. Heb je problemen op juridisch vlak? Wacht je het verloop van een proces af?. Dan zal dat in sterke mate afhangen van je eigen houding. Probeer je het onderste uit de kan te halen, dan kun je het vergeten. Ben je bereid tot een compromis, dan zul je tevreden zijn met het resultaat. Wie drastische veranderingen wil doorvoeren, kan dat zonder bezwaar. Maar je moet echt de stap willen zetten, zonder dat iemand je gepusht heeft.


Dagkaart van zondag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels