Geleidelijke VooruitgangUitleg over dit Hexagram


Waar je vraag ook over ging, het antwoord is in wezen altijd hetzelfde: je zult je doel bereiken, als je het niet te impulsief aanpakt. Je moet bijvoorbeeld ook niet naar een baan solliciteren of een studie aanvatten,voor je het oprechte gevoel hebt dat je er helemaal klaar voor bent. Heb je problemen op juridisch vlak? Wacht je het verloop van een proces af?. Dan zal dat in sterke mate afhangen van je eigen houding. Probeer je het onderste uit de kan te halen, dan kun je het vergeten. Ben je bereid tot een compromis, dan zul je tevreden zijn met het resultaat. Wie drastische veranderingen wil doorvoeren, kan dat zonder bezwaar. Maar je moet echt de stap willen zetten, zonder dat iemand je gepusht heeft.


Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels