Geleidelijke VooruitgangUitleg over dit Hexagram


Waar je vraag ook over ging, het antwoord is in wezen altijd hetzelfde: je zult je doel bereiken, als je het niet te impulsief aanpakt. Je moet bijvoorbeeld ook niet naar een baan solliciteren of een studie aanvatten,voor je het oprechte gevoel hebt dat je er helemaal klaar voor bent. Heb je problemen op juridisch vlak? Wacht je het verloop van een proces af?. Dan zal dat in sterke mate afhangen van je eigen houding. Probeer je het onderste uit de kan te halen, dan kun je het vergeten. Ben je bereid tot een compromis, dan zul je tevreden zijn met het resultaat. Wie drastische veranderingen wil doorvoeren, kan dat zonder bezwaar. Maar je moet echt de stap willen zetten, zonder dat iemand je gepusht heeft.


Dagkaart van donderdag: Weerstand

De kaart 'Weerstand' vraagt je kijken naar waar jij weestand biedt of waar je weerstand bij voelt. Weerstand is het gevoel dat je ervaart als er iets is dat je niet wilt. Wilt voelen of wil doen of misschien niet wilt horen. Weerstand is net zoiets als controle. Als controle het actieve component is is weerstand het passieve. Weerstand maakt ons onbeweeglijk, maar het leven is beweging.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels