De VredeUitleg over dit Hexagram


Financieel gaat het je ook voor de wind, als je dit hexagram als antwoord krijgt. De I Tjing belooft vooruitgang op materieel vlak. Dit is ook een teken van sociale eendracht, van bloei en voorspoed. De acties die je nu onderneemt, op welk gebied ook, boeken succes. En als je daarbij nog een perfect gevoel voor timing hebt, zul je dubbele winsten boeken. Als je wilt verhuizen, een nieuwe relatie beginnen, of op welke manier ook een andere wending aan je leven geven, kun je nu de stap zetten. Het orakel antwoordt over de hele lijn positief. Ben je misschien in een of andere rechtszaak verwikkeld, dan raadt de I Tjing aan om te trachten een compromis te sluiten. Blijf niet koppig vasthouden aan je gelijk!


Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels