De VredeUitleg over dit Hexagram


Financieel gaat het je ook voor de wind, als je dit hexagram als antwoord krijgt. De I Tjing belooft vooruitgang op materieel vlak. Dit is ook een teken van sociale eendracht, van bloei en voorspoed. De acties die je nu onderneemt, op welk gebied ook, boeken succes. En als je daarbij nog een perfect gevoel voor timing hebt, zul je dubbele winsten boeken. Als je wilt verhuizen, een nieuwe relatie beginnen, of op welke manier ook een andere wending aan je leven geven, kun je nu de stap zetten. Het orakel antwoordt over de hele lijn positief. Ben je misschien in een of andere rechtszaak verwikkeld, dan raadt de I Tjing aan om te trachten een compromis te sluiten. Blijf niet koppig vasthouden aan je gelijk!


Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels