De VredeUitleg over dit Hexagram


Financieel gaat het je ook voor de wind, als je dit hexagram als antwoord krijgt. De I Tjing belooft vooruitgang op materieel vlak. Dit is ook een teken van sociale eendracht, van bloei en voorspoed. De acties die je nu onderneemt, op welk gebied ook, boeken succes. En als je daarbij nog een perfect gevoel voor timing hebt, zul je dubbele winsten boeken. Als je wilt verhuizen, een nieuwe relatie beginnen, of op welke manier ook een andere wending aan je leven geven, kun je nu de stap zetten. Het orakel antwoordt over de hele lijn positief. Ben je misschien in een of andere rechtszaak verwikkeld, dan raadt de I Tjing aan om te trachten een compromis te sluiten. Blijf niet koppig vasthouden aan je gelijk!


Dagkaart van zaterdag: Wijsheid

Als de kaart 'Wijsheid' jou vandaag ten deel valt mag je jouw wijsheid omarmen. Je bent een mooi mens. Het kan ook een uitnodiging zijn om de wijsheid die je bezit meer ruimte te geven. Dus; je bent wijs, accepteer het en wees het ! Maar trap niet in de valkuil te wijste te moeten zijn !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels