De VersplinteringUitleg over dit Hexagram


Het is mogelijk dat mensen uit je omgeving je op de een of de andere manier proberen nadeel te berokkenen. In dat geval moet je niets ondernemen, en vooral niet heftig reageren. Het getuigt absoluut niet van lafheid als je je terugtrekt en de kat uit de boom kijkt. Integendeel zelfs. Niets ondernemen is een teken van wijs inzicht in de situatie. Je hebt de omstandigheden niet mee, en daarom moet je wachten op gunstigere tijden. Voorlopig zit er op relatievlak niet veel moois voor je in. En ook financieel moet je rekening houden met een mogelijk klein verlies. Probeer deze tijd zo rustig en sereen mogelijk door te maken, en onthou dat er hoe dan ook verbetering moet komen volgens de wetten van deze oeroude I Tjing.


Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels