de VermeerderingUitleg over dit Hexagram


Je baant je enthousiast een weg en weet voor elk probleem een oplossing. Je goede humeur werkt aanstekelijk en verschillende mensen zijn bereid je een handje te helpen. Dit is een periode van groei. Benut ten volle de kansen die je nu geboden worden. Aarzel niet, en handel zelfverzekerd, zonder daarom arrogant te worden. In een liefdesrelatie is er heel veel begrip voor elkaar. Als je werk zoekt, zou je rond deze tijd aangenaam verrast kunnen worden. En ongeveer elke verandering die je wilt doorvoeren heeft een grote kans op succes.


Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels