de VermeerderingUitleg over dit Hexagram


Je baant je enthousiast een weg en weet voor elk probleem een oplossing. Je goede humeur werkt aanstekelijk en verschillende mensen zijn bereid je een handje te helpen. Dit is een periode van groei. Benut ten volle de kansen die je nu geboden worden. Aarzel niet, en handel zelfverzekerd, zonder daarom arrogant te worden. In een liefdesrelatie is er heel veel begrip voor elkaar. Als je werk zoekt, zou je rond deze tijd aangenaam verrast kunnen worden. En ongeveer elke verandering die je wilt doorvoeren heeft een grote kans op succes.


Dagkaart van zondag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels