de VermeerderingUitleg over dit Hexagram


Je baant je enthousiast een weg en weet voor elk probleem een oplossing. Je goede humeur werkt aanstekelijk en verschillende mensen zijn bereid je een handje te helpen. Dit is een periode van groei. Benut ten volle de kansen die je nu geboden worden. Aarzel niet, en handel zelfverzekerd, zonder daarom arrogant te worden. In een liefdesrelatie is er heel veel begrip voor elkaar. Als je werk zoekt, zou je rond deze tijd aangenaam verrast kunnen worden. En ongeveer elke verandering die je wilt doorvoeren heeft een grote kans op succes.


Dagkaart van zondag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels