De UitputtingUitleg over dit Hexagram


Al kun je niets ondernemen en voel je je met je rug tegen de muur gezet, blijf volhouden! Probeer positief te denken, en weet dat ook dit soort dingen voorbijgaat. Iets wat je verschrikkelijk graag wilt, kan gewoon niet verwezenlijkt worden. De tijd is er niet rijp voor. En bovendien staat men klaar om het je gelijk weer af te nemen op een sluwe manier. Blijf dus maar even in je eenzaamheid zitten, en weet dat je nog sterker uit deze situatie zult te voorschijn komen. Ook op liefdesgebied zou dit hexagram verdriet kunnen brengen. Een relatie die stukloopt bijvoorbeeld. Of iemand waar je heel veel van houdt, die je nu pijn doet. Werk of studie en geldzaken laten eveneens te wensen over.


Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels