De UitputtingUitleg over dit Hexagram


Al kun je niets ondernemen en voel je je met je rug tegen de muur gezet, blijf volhouden! Probeer positief te denken, en weet dat ook dit soort dingen voorbijgaat. Iets wat je verschrikkelijk graag wilt, kan gewoon niet verwezenlijkt worden. De tijd is er niet rijp voor. En bovendien staat men klaar om het je gelijk weer af te nemen op een sluwe manier. Blijf dus maar even in je eenzaamheid zitten, en weet dat je nog sterker uit deze situatie zult te voorschijn komen. Ook op liefdesgebied zou dit hexagram verdriet kunnen brengen. Een relatie die stukloopt bijvoorbeeld. Of iemand waar je heel veel van houdt, die je nu pijn doet. Werk of studie en geldzaken laten eveneens te wensen over.


Dagkaart van zaterdag: Wijsheid

Als de kaart 'Wijsheid' jou vandaag ten deel valt mag je jouw wijsheid omarmen. Je bent een mooi mens. Het kan ook een uitnodiging zijn om de wijsheid die je bezit meer ruimte te geven. Dus; je bent wijs, accepteer het en wees het ! Maar trap niet in de valkuil te wijste te moeten zijn !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels