De Temmende Kracht van het KleineUitleg over dit Hexagram


Dit hexagram houdt echter in dat je wel degelijk kunt slagen over de hele lijn,maar dat eerst nog een aantal hindernissen overwonnen moeten worden. Voorlopig kun je enkel voorbereidingen treffen, maar nog niet de definitieve stap zetten. Heb je bijvoorbeeld je vraag gesteld op het vlak van een relatie, weet dan dat voorlopig het grote 'liefdesgevoel' nog even op zich laat wachten. Of dat bepaalde negatieve gevoelens (zoals onverschilligheid) het eventueel begin van een relatie in de weg staan. Op zakelijk of financieel gebied is de situatie niet helemaal duidelijk. Je zult de komende tijd nog niet over alle gegevens beschikken om je toestand echt goed te kunnen inschatten. Je kunt op welk terrein dan ook een kleine vooruitgang boeken, als je vriendelijk en geduldig blijft in je contacten.


Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels