De Temmende Kracht van het KleineUitleg over dit Hexagram


Dit hexagram houdt echter in dat je wel degelijk kunt slagen over de hele lijn,maar dat eerst nog een aantal hindernissen overwonnen moeten worden. Voorlopig kun je enkel voorbereidingen treffen, maar nog niet de definitieve stap zetten. Heb je bijvoorbeeld je vraag gesteld op het vlak van een relatie, weet dan dat voorlopig het grote 'liefdesgevoel' nog even op zich laat wachten. Of dat bepaalde negatieve gevoelens (zoals onverschilligheid) het eventueel begin van een relatie in de weg staan. Op zakelijk of financieel gebied is de situatie niet helemaal duidelijk. Je zult de komende tijd nog niet over alle gegevens beschikken om je toestand echt goed te kunnen inschatten. Je kunt op welk terrein dan ook een kleine vooruitgang boeken, als je vriendelijk en geduldig blijft in je contacten.


Dagkaart van zondag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels