De Temmende Kracht van het KleineUitleg over dit Hexagram


Dit hexagram houdt echter in dat je wel degelijk kunt slagen over de hele lijn,maar dat eerst nog een aantal hindernissen overwonnen moeten worden. Voorlopig kun je enkel voorbereidingen treffen, maar nog niet de definitieve stap zetten. Heb je bijvoorbeeld je vraag gesteld op het vlak van een relatie, weet dan dat voorlopig het grote 'liefdesgevoel' nog even op zich laat wachten. Of dat bepaalde negatieve gevoelens (zoals onverschilligheid) het eventueel begin van een relatie in de weg staan. Op zakelijk of financieel gebied is de situatie niet helemaal duidelijk. Je zult de komende tijd nog niet over alle gegevens beschikken om je toestand echt goed te kunnen inschatten. Je kunt op welk terrein dan ook een kleine vooruitgang boeken, als je vriendelijk en geduldig blijft in je contacten.


Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels