De SpijspotUitleg over dit Hexagram


Misschien word je nu ook beloond voor al wat je al een hele tijd voor anderen hebt gedaan, zonder er ooit iets voor terug te vragen. Dit hexagram houdt zekerheid en stabiliteit in. Je situatie evolueert naar een veilige, bezadigde toestand. De chaos lijk je achter je te laten, en alles waar je momenteel mee bezig bent, kent een positief verloop. Ook wie samen een zaak wil opstarten, kan nu op de bescherming van de kosmos rekenen. Zelfs al zou iemand proberen je een hak te zetten, dan nog zou die gemene streek je niet raken. Op liefdesgebied mag je rekenen op veel toewijding en oprechtheid. En financieel heb je beslist slechtere tijden gekend! Alles bij elkaar genomen is 'de Spijspot' een bijzonder gunstig hexagram.


Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels