De SpijspotUitleg over dit Hexagram


Misschien word je nu ook beloond voor al wat je al een hele tijd voor anderen hebt gedaan, zonder er ooit iets voor terug te vragen. Dit hexagram houdt zekerheid en stabiliteit in. Je situatie evolueert naar een veilige, bezadigde toestand. De chaos lijk je achter je te laten, en alles waar je momenteel mee bezig bent, kent een positief verloop. Ook wie samen een zaak wil opstarten, kan nu op de bescherming van de kosmos rekenen. Zelfs al zou iemand proberen je een hak te zetten, dan nog zou die gemene streek je niet raken. Op liefdesgebied mag je rekenen op veel toewijding en oprechtheid. En financieel heb je beslist slechtere tijden gekend! Alles bij elkaar genomen is 'de Spijspot' een bijzonder gunstig hexagram.


Dagkaart van zondag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels