De SpijspotUitleg over dit Hexagram


Misschien word je nu ook beloond voor al wat je al een hele tijd voor anderen hebt gedaan, zonder er ooit iets voor terug te vragen. Dit hexagram houdt zekerheid en stabiliteit in. Je situatie evolueert naar een veilige, bezadigde toestand. De chaos lijk je achter je te laten, en alles waar je momenteel mee bezig bent, kent een positief verloop. Ook wie samen een zaak wil opstarten, kan nu op de bescherming van de kosmos rekenen. Zelfs al zou iemand proberen je een hak te zetten, dan nog zou die gemene streek je niet raken. Op liefdesgebied mag je rekenen op veel toewijding en oprechtheid. En financieel heb je beslist slechtere tijden gekend! Alles bij elkaar genomen is 'de Spijspot' een bijzonder gunstig hexagram.


Dagkaart van zondag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels