De JeugddwaasheidUitleg over dit Hexagram


Je bent te onzeker en je twijfelt nog te veel om je doel te kunnen bereiken. Je hebt geen heldere kijk op de zaak. Maar dit hexagram geeft ook aan hoe je dit probleem kunt oplossen! Om te beginnen moet je je bewust zijn van het feit dat je niet zo goed weet wat je wilt. Op liefdesgebied bijvoorbeeld mag je niet blijven twijfelen. En op financieel gebied moet je beter je inkomsten in het oog houden voor je te gekke uitgaven doet. Soms moet je knopen doorhakken, en kordater te werk gaan. En niet steeds op je beslissingen terugkomen. Op die manier stuur je ook veel duidelijkere signalen uit naar je omgeving. Dit hexagram wordt heel vaak ook verkregen, door mensen die de I Tjing altijd opnieuw dezelfde vraag stellen. Letterlijk luidt het antwoord van dit orakel: 'Twee-, driemaal vragen is lastigvallen. Wie mij lastigvalt, geef ik geen antwoord.'


Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels