De JeugddwaasheidUitleg over dit Hexagram


Je bent te onzeker en je twijfelt nog te veel om je doel te kunnen bereiken. Je hebt geen heldere kijk op de zaak. Maar dit hexagram geeft ook aan hoe je dit probleem kunt oplossen! Om te beginnen moet je je bewust zijn van het feit dat je niet zo goed weet wat je wilt. Op liefdesgebied bijvoorbeeld mag je niet blijven twijfelen. En op financieel gebied moet je beter je inkomsten in het oog houden voor je te gekke uitgaven doet. Soms moet je knopen doorhakken, en kordater te werk gaan. En niet steeds op je beslissingen terugkomen. Op die manier stuur je ook veel duidelijkere signalen uit naar je omgeving. Dit hexagram wordt heel vaak ook verkregen, door mensen die de I Tjing altijd opnieuw dezelfde vraag stellen. Letterlijk luidt het antwoord van dit orakel: 'Twee-, driemaal vragen is lastigvallen. Wie mij lastigvalt, geef ik geen antwoord.'


Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels