De BergUitleg over dit Hexagram


Dit hexagram wijst je erop dat je een heleboel pijn kunt vermijden door enkel te leven in het hier en nu. Niet te veel omkijken naar het verleden, niet te hoge verwachtingen koesteren naar de toekomst. Pas dan zul je rustig worden, en tevreden met wat je hebt. Vooral extreme emoties putten je uit. Probeer even te denken met je verstand, en je niet te laten vertroebelen door negatieve emoties. Deze periode geeft je het gevoel dat je klem zit. Dat er geen beweging zit in de zaak. Dat je niet voor of achteruit kunt. Probeer geduldig af te wachten, en niets te forceren. Ook op liefdesgebied leg je de lat beter niet te hoog. Ondertussen heb je in de realiteit waarschijnlijk te maken met een partner die niet helemaal bij je past. En financieel wil het ook al niet vlotten! Wacht gewoon een geschikt moment af om iets te ondernemen. Dat is de enige mogelijkheid.


Dagkaart van zondag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels