De BergUitleg over dit Hexagram


Dit hexagram wijst je erop dat je een heleboel pijn kunt vermijden door enkel te leven in het hier en nu. Niet te veel omkijken naar het verleden, niet te hoge verwachtingen koesteren naar de toekomst. Pas dan zul je rustig worden, en tevreden met wat je hebt. Vooral extreme emoties putten je uit. Probeer even te denken met je verstand, en je niet te laten vertroebelen door negatieve emoties. Deze periode geeft je het gevoel dat je klem zit. Dat er geen beweging zit in de zaak. Dat je niet voor of achteruit kunt. Probeer geduldig af te wachten, en niets te forceren. Ook op liefdesgebied leg je de lat beter niet te hoog. Ondertussen heb je in de realiteit waarschijnlijk te maken met een partner die niet helemaal bij je past. En financieel wil het ook al niet vlotten! Wacht gewoon een geschikt moment af om iets te ondernemen. Dat is de enige mogelijkheid.


Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels