De AaneengeslotenheidUitleg over dit Hexagram


Solidariteit is hier het sleutelwoord. Als je samen iets onderneemt, zul je succes oogsten. Maar in een groep mensen is altijd een centrale figuur nodig, die de anderen leidt. Een soort spil waar alles om draait. Voel jij jezelf sterk en standvastig genoeg om die centrale figuur te zijn, dan zullen je vrienden je helpen en steunen waar ze kunnen. Voel je jezelf niet krachtig genoeg, laat iemand anders dan de verantwoordelijkheid op zich nemen en blijf gewoon assisteren. Dit is een teken dat spreekt van veiligheid en rust. Op liefdesgebied mag je erop rekenen dat de gevoelens wederzijds zijn. En wanneer je vraag een financiële kwestie betreft, dan antwoordt het orakel eveneens positief. Je zult zeker winst kunnen boeken, op voorwaarde dat je niet hebzuchtig wordt en te veel wilt.


Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels