De AaneengeslotenheidUitleg over dit Hexagram


Solidariteit is hier het sleutelwoord. Als je samen iets onderneemt, zul je succes oogsten. Maar in een groep mensen is altijd een centrale figuur nodig, die de anderen leidt. Een soort spil waar alles om draait. Voel jij jezelf sterk en standvastig genoeg om die centrale figuur te zijn, dan zullen je vrienden je helpen en steunen waar ze kunnen. Voel je jezelf niet krachtig genoeg, laat iemand anders dan de verantwoordelijkheid op zich nemen en blijf gewoon assisteren. Dit is een teken dat spreekt van veiligheid en rust. Op liefdesgebied mag je erop rekenen dat de gevoelens wederzijds zijn. En wanneer je vraag een financiële kwestie betreft, dan antwoordt het orakel eveneens positief. Je zult zeker winst kunnen boeken, op voorwaarde dat je niet hebzuchtig wordt en te veel wilt.


Dagkaart van zondag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels