Maandhoroscoop Tweelingen


Horoscoop van november


Sterrenbeeld Tweelingen

Je financiële kijk op zaken is goed en dat merk je in je portemonnee. Houd wel je hoofd erbij, want als je even indut kun je gemakkelijk de verkeerde beslissing nemen en dat komt je dan letterlijk duur te staan. In de liefde gaat het naar je zin, maar het is meer lol maken dan serieuze relaties opbouwen. Dat is wellicht even wennen voor jou, geniet er gewoon van. Waarschijnlijk zul je meer geld uitgeven aan vermaak, eventueel met je kinderen. Lichtzinnig, in jouw ogen is het dat al snel, maar je zult er door worden verrijkt. Ook hier geldt: lekker van genieten.

Tweelingen - november

Meer horoscopen voor TweelingenEerdere maandhoroscopen voor TweelingenDagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels