Maandhoroscoop Tweelingen


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Tweelingen

Je sociale leven is in deze maand op en top. Je ontmoet veel vrienden en leert nieuwe mensen kennen. Het is een mooie periode om je sociale omgangsvormen te verfijnen, je gaat immers om met zeer veel verschillende mensen. In de liefde gaat het eveneens naar wens. Jij voelt je wellicht aangetrokken tot iemand uit een ander land of uit een andere cultuur. De spanning geeft je het gevoel dat je leeft. Heb je een partner zoek dan die spanning samen met je partner op. Durf ook eerlijk te zijn ten opzichte van hem of haar.

Tweelingen - februari

Meer horoscopen voor TweelingenEerdere maandhoroscopen voor TweelingenDagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels