Maandhoroscoop Tweelingen


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Tweelingen

Jouw sociale leven staat hoog op je prioriteitenlijstje deze maand en dat is goed. Degene die met jou een romantische relatie begint, kan rekenen op een koninklijke behandeling. Je bent op en top charmeur en je geniet ervan om de ander in de watten te leggen. Je kunt rekenen op een periode vol romantiek en erotiek. Op het werk kun jij een zakelijke relatie aangaan. Zorg ervoor dat je niet in machtsspelletjes terechtkomt. Jouw kracht ligt deze maand duidelijk op het gebied van de liefde en harmonie. Volg dus ook de meegaande weg in plaats van de tegendraadse weg.

Tweelingen - februari

Meer horoscopen voor TweelingenEerdere maandhoroscopen voor TweelingenDagkaart van zondag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels