Maandhoroscoop Tweelingen


Horoscoop van december


Sterrenbeeld Tweelingen

De uitdaging voor deze maand is een goede balans vinden tussen werk en privé. Je carrière verloopt in deze tijd bijzonder goed, waardoor je de neiging krijgt veel tijd en energie in je werk te stoppen. Daar is natuurlijk niets mis mee, zolang je die balans goed in de gaten houdt. In de liefde overheerst deze maand de passie. De liefdesplaneet loopt door het meest gepassioneerde teken. Daardoor zul jij met je partner een passievolle tijd beleven. Sex is de voornaamste drijfveer in je relatie om tot elkaar te komen. Zorg dat jaloezie en bezitterigheid geen vat op jullie relatie krijgen.

Tweelingen - december

Meer horoscopen voor TweelingenEerdere maandhoroscopen voor TweelingenDagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels