Maandhoroscoop Tweelingen


Horoscoop van augustus


Sterrenbeeld Tweelingen

Deze maand zet de trend van de vorige maand zich eigenlijk voort. Succes op en via het werk. Financiën worden nog belangrijker dan anders en een loonsverhoging is reëel. Op het gebied van de liefde is het niet verstandig om beslissingen te nemen met lange termijn gevolgen. Je bent veel te onzeker over bepaalde zaken omtrent de liefde. Bedenk hoe jij tegen de liefde en relaties aankijkt en leg zo heel zorgvuldig een basis voor de toekomst. Dit kan gaan om hele ingrijpende zaken, maar ook om kleinigheden in je huidige relatie, van bindingsangst tot rommel in huis.

Tweelingen - augustus

Meer horoscopen voor TweelingenEerdere maandhoroscopen voor TweelingenDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels