Maandhoroscoop Tweelingen


Horoscoop van augustus


Sterrenbeeld Tweelingen

Deze maand begint waarschijnlijk met een financiële meevaller. Het kan zijn dat je partner de meevaller heeft, maar ook dan profiteer jij hiervan mee. In de loop van de maand kun je echter ook een paar heftige dingen meemaken op het gebied van je eigen gezin of je ouderlijk gezin. Bovendien kunnen dingen die thuis niet helemaal lekker lopen nu opeens aan het licht komen en dit is jouw kans om deze zaken aan te pakken. In de liefde ben je een echte thuiszitter. Jij zit gezellig op de bank met je geliefde en gaat voor verdieping van jullie emotionele band.

Tweelingen - augustus

Meer horoscopen voor TweelingenEerdere maandhoroscopen voor TweelingenDagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels