Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Schorpioen

Deze maand blijft carrière en maatschappelijke positie belangrijker dan huis en haard voor jou. De zaken gaan dan ook goed, maar voornamelijk dankzij jouw sociale netwerk. Netwerken is een nieuwe bron van succes voor jou. Vrienden en andere sociale contacten worden in de loop van de maand steeds belangrijker voor je. Thuis gaat alles naar tevredenheid en je kunt je nog steeds gesteund voelen door je partner of familie. Emotioneel ben je in balans en je maakt je weinig zorgen. De enige valkuil voor jou deze maand kan je gezondheid zijn. Neem wel op tijd rust om bij te tanken.

Schorpioen - oktober

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van woensdag: Begeerte

Als begeerte iets komt vertellen is het waarschijnlijk dat je ergens zo sterk naar verlangt dat het je uit balans brengt. Onze begeerte maakt ons blind en laat ons dingen doen die onszelf en soms ook onze omgeving geweld aandoen. Maar het verlangen is zo sterk. Ooit zul je leren dat zelfbeheersing niet zo moeilijk is als je denkt. Het is een keuze. Waarom probeer je het nu niet ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels