Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Schorpioen

Deze maand zal de tijd en aandacht die jij besteedt verschuiven van de binnenwereld naar de buitenwereld, van je gezin en je emoties naar aandacht voor anderen, je sociale contacten. Ook in je werk zul je dat waarschijnlijk merken, verdien je eerst je geld door gewoon zelf de handen uit de mouwen te steken, in de tweede helft van de maand leveren de dingen die je via je sociale netwerk kunt regelen veel meer op. Je gezondheid zal in de loop van de maand merkbaar verbeteren. Je voelt je energieker en je kunt daardoor ook veel gemakkelijker naar buiten treden.

Schorpioen - mei

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels