Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Schorpioen

Jij begint deze maand waarschijnlijk met een enorme carri├Ęresprong. Je ambities komen duidelijk naar voren en je gaat er helemaal voor. Nieuwe plannen worden gesmeed om oude dromen te verwezenlijken. En dat doe je met succes. Familie en vrienden komen deze maand niet op de eerste plaats zou je kunnen zeggen, maar jij zult de komende periode familie en vrienden als ook je persoonlijke doelen in het leven het meest dienen vanuit je werk, vanuit de verwezenlijking van dat wat je werkelijk wilt. De voldoening die jij haalt uit je werk, heeft uiteraard een positieve uitwerking op je omgeving.

Schorpioen - mei

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van vrijdag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels